Welkom op de website van Alva - Agri 

 

 

Bedrijfsadvies

Milieuadvies

Bouwadvies

Bedrijfsontwikkeling 

 

ALVA Agri bvba geeft advies en begeleiding in de agrarische sector bij milieuvergunningen, overnames, bouwvergunningen, mestbankadministratie,…  Wij trachten onze klanten te begeleiden bij de algemene ontwikkeling, wijziging of groei van hun onderneming. Dit kan zowel over een omvorming of een uitbreiding gaan; zoals nu actueel via aankoop van vergunningen. We begeleiden onze klanten samen met onze partners van bij het strategisch advies over de ontwikkeling van hun bedrijf tot de afhandeling van de procedures (aanvragen van de nodige vergunningen).

 Meer info.. 
 

Flexibiliteit, stiptheid en onze vakkennis zijn onze grootste troeven om de agrarische sector zo goed mogelijk te bedienen !

 

Loonwerk

Mesttransport

Mestinjectie

Graantransport    

 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in mesttransport, en mestinjectie. Voor ons betekent mesttransport niet enkel het vervoeren ervan, maar ook de calculatie van de mestbalans op het bedrijf, zodat elke akkerbouwer en/of veehouder perfect weet wat hij kan ontvangen of moet afzetten om aan de wettelijke bepalingen te voldoen.

Het transport gebeurt samen met onze partners naar zowat elke uithoek van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, en Vlaams-Brabant. Daar wordt de mest op vakkundige wijze uitgespreid, en indien nodig ingewerkt of geïnjecteerd. Verder trachten we de akkerbouwer te ondersteunen voor een goede afzet van hun graangewassen en dorsmais. Dit alles met vakkundig personeel, én betrouwbare partners.

Verder zijn ook GMP-erkend voor het graantransport, dit omdat wij veel aanleveren naar mengvoerbedrijven, en omdat wij streven naar een continue verbetering van de kwaliteit van ons transport.

 Lees meer... 

www.alvaagri.be